Det här är vi

Mälardalens Ridgymnasium är en etablerad gymnasieskola som startade 2007 i Västerås under namnet Västerås Ridgymnasium. Efter att ha drivit ridgymnasium i sju år utökade vi verksamheten med en systerskola i Gustavsberg. Sedan start har vår utbildning varit inriktad mot häst och ridsport för att sedan utöka med hundinriktning i Västerås 2016. Vi ska vara en gymnasieutbildning i framkant för häst- och hundintresserade elever. Våra elever får en väl utförlig gymnasieutbildning med en grundläggande högskolebehörighet samtidigt som de får utveckla sitt stora intresse. Detta gör att våra elever både blir redo för yrkeslivet, men även för vidare studier. Våra skolor är i lantlig miljö med bästa förutsättningar för utbildningen och all undervisning sker på skolan.